1 mio. kr. til projekter for udsatte borgere i Region Sjælland

PR Foto
dato

17 projekter på tværs af Region Sjælland har fået del i 1 mio. kr. Pengene kommer fra LB Foreningen, som i år uddeler 1 mio. kr. til lokale og regionale projekter for udsatte borgere i regionen. Der blev i gennemsnit uddelt 58.823 kr. per projekt. Det største beløb var på 175.000 kr. og det mindste på 15.000 kr.

Udsatte unge på Møn, et værested på Stevns og en tur for udviklingshæmmede håndboldspillere fra Faxe var nogle af de 17 projekter, der blev tilgodeset, da LB Foreningens lokale uddelingsråd i Region Sjælland valgte de konkrete aktiviteter, der skulle støttes i årets uddeling.

”Vi ved godt, at der er udfordringer i Region Sjælland med mange udsatte borgere, og derfor er det også utroligt opmuntrende, at så mange af regionens foreninger og organisationer skaber stærke fællesskaber og har nogle fantastiske ildsjæle, som er med til at skabe muligheder for bedre liv. Vi glæder os meget til at se projekterne blive foldet ud til gavn for mange af de svageste i vores samfund, ” siger Niels Skak-Jensen, delegeret i LB Foreningen og del af uddelingsrådet i Region Sjælland.

Den største donation var på 175.000 kr. til Foreningen Det Sociale Netværk, der vil åbne en ny afdeling af tilbuddet Headspace på Møn, og den mindste var til Sakskøbing/Slemminge Håndboldklub, som får 15.000 kr. til at give børn, der mangler midler til at være en del af fællesskabet den mulighed.

Der blev bl.a. også midler til BROEN, som fik 50.000 kr. til hver af deres lokalafdelinger i Næstved, Guldborgsund, Lolland og Vordingborg.

De valgte projekter i Region Sjælland er:
Kilde: LB Foreningen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.