Den gastronomiske oplevelse starter med en række kolde retter, herunder koldrøget færøsk laks serveret med peberrodscreme, dild og sprødt rugbrød. Derudover vil der være Søndergaard & Backs karrysild med smilende æg, rødløg, røde æbler og dild samt en cremet rejesalat med bladselleri og asparges. Det hele serveres med hjemmebagt rugbrød, surdejsbrød og smør.
Fra det lune køkkenDet lune køkken byder på en pankopaneret og friteret rødspættefilet med hjemmerørt selleriremoulade, dild og citron. Derudover kan gæsterne nyde tarteletter med høns i asparges, lammekølle med rosmarin og citron samt flødekartofler med vesterhavsost og skalotteløg.
Afslut med en sød dessertAfslutningsvis kan de fremmødte glæde sig til en påske pavlova med citruscreme, påskeæg og friske bær, der vil runde måltidet af på en sød og tilfredsstillende måde.
Praktisk Information
Dato: Fredag den 18. april 2025
Tid: Kl. 12:00
Sted: Jägerhuset På Christianssæde, Kristianssædevej 9A, 4930 Maribo
Entré: 325 kr
Arrangør: Christianssæde ApS
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her