Ny lokal tank er klar i Maribo – billigt brændstof til åbningen

Foto: Go'on.
dato

Det danske brændstofselskab Go’on åbnede for hanerne d. 2. april på en ny tank ved Maribo Erhvervspark ved motorvejsafkørsel 48 i Maribo. Der er udsigt til lange bilkøer, da Go’on vil fejre åbningen med billigt brændstof og gratis is til de tankende bilister.

Borgerne i Maribo og omegn kan glæde sig over, at de nu får endnu en mulighed for at tanke lokalt, da det danske brændstofselskab Go’on har åbnet ny tank i Maribo.

Hos Go’ons markedschef Paulo Nielsen, er der store forventninger til det nye tankanlæg i Maribo, som bliver den fjerde Go’on station på Lolland.

”Vi har oplevet god succes med de tre tankstationer, vi allerede har her på Lolland, så vi ser frem til at udvide med tanken her i Maribo. Beliggenheden er perfekt for en ubemandet tankstation, da der hver dag kommer mange biler forbi, når de skal til og fra motorvejen,” siger Paulo Nielsen, markedschef hos Go’on.

Tanken kommer til at ligge på samme matrikel som Go’ons samarbejdspartnere, Allego er i fuld gang med at etablere el-ladestandere, så alle kan komme godt videre. 

Ekstra billigt brændstof og gratis is til åbningen
Go’on fejrer åbningen med et event lørdag d. 27. april fra kl. 13 - 17, hvor prisen på brændstof sættes ned. Her vil Go’ons eventkonsulenter stå klar med gaver i form af merchandise, og så kommer der en Hjem-is bil forbi, og deler gratis is ud til de tankende bilister og deres passagerer.

Stort lokalt dansk selskab
Go’on er et forholdsvist ungt firma i branchen, men siden starten i 2009 er det gået stærkt for det 100% danske brændstofselskab, og åbningen i Maribo er nummer 189 i rækken af nyåbnede stationer. Dermed er Go’on i dag det selskab med tredje flest tankstationer i Danmark.

75% af stationerne ligger i byer med under 2.500 indbyggere, og det har været en bevidst strategi fra Go’ons side.

”Vi er primært rykket ind i de områder af Danmark, hvor de multinationale selskaber er flygtet fra. Der har vi fundet et marked, og det har vist sig, at borgerne i de mindre byer er langt mere loyale over for deres lokale tank, end vi oplever i de større byer. Vi ser det som en vigtig mission at udvikle de mindre samfund, og det gøres blandt andet ved at fastholde eller skabe erhverv i lokalsamfundet,” påpeger Paulo Nielsen.

Fakta:
Go’on åbnede for hanerne d. 2. april på adressen på adressen Europavej 7A, Maribo.

Der holdes Åbningsevent lørdag d. 27. april fra kl. 13 – 17 med bl.a. rabatter på brændstof, gratis is og merchandise

Go’on er et 100% dansk ejet brændstofselskab med 189 tankstationer i Danmark.

Kilde: Go'on
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.