Butiksmedhjælp til Museum Lolland-Falster

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliv en del af historiens vingesus….

Museum Lolland-Falster søger Sommermedhjælpere!

Museum Lolland-Falster søger engagerede sommermedhjælpere, som har lyst til at give vores gæster en fantastisk god oplevelse og som har lyst til at bruge sin sommer på nogle af Lolland-Falsters smukkeste steder.

Så har du det gode værtskab i hjertet, elsker storytelling og masser af glade gæster – så er det NU du skal søge

Vi har brug for hjælp i alle vores 4 museumsbutikker, som er beliggende på Frilandsmuseet og Stiftsmuseet i Maribo, Reventlow Museet Pederstrup i Torrig L samt Købmandshandlen og Museum Obscurum i Nykøbing F.

På Reventlow museet har vi også brug for hjælp til vores hyggelige Cafe Frederikke. Her vil opgaverne bl.a. være produktion af lette frokostretter, servering i cafeen, hjælp til arrangementer og events samt lettere rengøringsopgaver. Det vil være nødvendigt, at have egen bil når man er tilknyttet Reventlow.

Jobbet varierer i timeantal per måned og strækker sig fra april til august. Museet har brug for fleksibilitet på hverdage, i weekender og i ferieperioder. Butikserfaring vil være en fordel, men ikke nødvendigt da oplæring vil finde sted. Man skal være fyldt 18 år. Det er ikke muligt at afholde ferie i perioden fra uge 26 til 33, da det er der vi har mest brug for hjælp.

Vi lægger bl.a. vægt på, at du er imødekommende, venlig og mødestabil samt at du har mod på at formidle vores spændende historier og det gode værtskab videre til museets gæster. Ansøgningen sendes hurtigst muligt, dog senest den 1. marts 2024, da der bliver afholdt samtaler kort derefter. Ansøgningen sendes til Gitte Haahr Fornitz gif@museumlollandfalster.dk

 Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 5121 3007

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (8-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Frilandsmuseet, Meinckes Vej, 4930 Maribo

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5982310

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet