Psykiatrisk sygeplejerske søges til Psykiatrisk Klinik Maribo, Psykiatrien Syd, Region Sjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du gerne gøre en forskel for psykiatriske patienter?

Er du specialsygeplejerske i psykiatri eller klassisk psykiatrisk sygeplejerske, og har du lyst til at arbejde med tværfaglig behandling af patienter med personlighedsforstyrrelser, PTSD, Angst, OCD, ADHD og depression? Så er du måske netop den, som skal træde i fodsporet på vores nuværende kollega som med 40 års psykiatrisk erfaring i rygsækken lige straks går på velfortjent pension.

Psykiatrisk Klinik Maribo er et rummeligt ambulatorie

Helt bogstavelig talt flyttede vi i år til nye store lyse lokaler i Maribo. Men vi er også som team kendetegnet ved at være bredt tværfagligt funderet, og vi udfordrer gerne rammerne for behandling og tænker kreativt, når vi skal løse hverdagens udfordringer.

Vi varetager ambulant behandling af patienter med ikke-psykotiske lidelser bosiddende i Lolland og Guldborgsund Kommuner. Patienterne henvises primært fra praktiserende læger og fra sengeafsnittene på Psykiatrihospitalet Oringe.

En stor del af behandlingen i klinikken er psykoterapeutisk. Vi arbejder her primært ud fra KAT og MBT. Vi udreder og behandler patienter både indenfor rammerne af de såkaldte pakkeforløb men også uden for rammerne af pakkerne – behandlingen søges tilpasset den enkelte patients behov og med respekt for deres kliniske såvel som personlige recovery.

Vi har et tæt internt samarbejde faggrupperne imellem, og imellem de enkelte afsnit i Psykiatrien SYD. Vi samarbejder desuden eksternt med den kommunale Socialpsykiatri, Jobcentrene, Center for Afhængighed mv.

Ledelsen består af en specialpsykolog og en assisterende oversygeplejerske. Dine kollegaer herudover bliver en tværfagligt sammensat personalegruppe bestående af to psykiatere, tre psykologer, fire sygeplejersker, to SSA’er, 2 lægesekretærer, en peermedarbejder og en serviceassistent. Vi er desuden uddannelsessted for diverse studerende.

En alsidig arbejdsfunktion

Som klinisk kontaktperson vil du skulle varetage forskellige arbejdsopgaver så som psykoedukation, gruppeterapi samt individuelle behandlingssamtaler. Du vil blive tovholder på patienternes behandlingsforløb, og på delegation af overlægen, forventes du at kunne lave journaloptagelser, bidrage til behandlingsplanen og løbende vurdere behov for og varetage opfølgning på medicin, samtaler med pårørende, kontakt til socialpsykiatri mv.

Alt efter personlig interesse og erfaring, er der også rige muligheder for, at du kan deltage i kvalitetsarbejdet i Psykiatrien Syd.

Som klinisk kontaktperson i Psykiatrisk Klinik arbejder man meget selvstændigt, men har god kollegial sparring i hverdagen – også på tværs af faglig baggrund.

Det forventes, at du kan administrere din tid, så den fordeles rimeligt mellem kontakter til patienter og dokumentation af dit udførte arbejde.

Sidst men ikke mindst forventes det, at du kender dine egne styrker såvel som sårbarheder.

Psykiatrien Region Sjællands vision:
Mennesker og muligheder – psykiatri med relationer.

  • Baserer behandling på relationer, evidens og patientens ressourcer.
  • Sikrer sammenhæng i indsatsen, internt og mellem sektorer.
  • Fremtidssikrer behandlingen via forskning, kvalitetsudvikling og kompetenceudvikling.
  • Tiltrækker og fastholder kompetente medarbejdere

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien_Syd.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35454&linkref=17116&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846703

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet