Seneste regnskab fra TANDLÆGEHOLDINGSELSKABET ANNE OG STEEN BERTRAM-JAKOBSEN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

TANDLÆGEHOLDINGSELSKABET ANNE OG STEEN BERTRAM-JAKOBSEN ApS i Maribo kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGEHOLDINGSELSKABET ANNE OG STEEN BERTRAM-JAKOBSEN ApS en bruttofortjeneste på -72.319 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på -42.546 kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlæge Andrej Srdoc ApS i Maribo kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 216.361 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlæge Andrej Srdoc ApS en bruttofortjeneste på 4,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Nybolig Maribo og Rødby ApS i Maribo kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 408.891 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 25. februar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Lolland befordring ApS i Maribo kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 327.671 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Lolland befordring ApS en bruttofortjeneste på 3,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGERNE ANNE OG STEEN BERTRAM-JAKOBSEN ApS i Maribo kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 679.650 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGERNE ANNE OG STEEN BERTRAM-JAKOBSEN ApS en bruttofortjeneste på 4,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler