Sygeplejerske søges som klinisk kontaktperson i F-ACT, Distriktspsykiatrien Maribo, Psykiatrien Syd

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Distriktspsykiatrien Maribo brænder vi for at gøre en positiv forskel i menneskers liv, når de oplever psykiske udfordringer. Vores dedikerede team er på en mission for at hjælpe, og vi har brug for dig til at styrke vores indsats.

Vi søger en sygeplejerske til vores F-ACT team på 37 timer om ugen, fordelt i tidsrummet, mandag – torsdag, 8-15.30, og fredag fra kl.8-15.00.

Kan du se dig selv i fællesskab med sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, psykologer, psykiatere, peers, socialrådgiver og sekretærer, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser? Så er du måske vores nye kollega i Distriktspsykiatrien i Maribo.

Distriktspsykiatrien Maribo består at 2 teams, F-ACT Lolland og F-ACT Guldborgsund, hvori du som sygeplejerske, vil indgå i F-ACT Guldborgsund.

F-ACT

F-ACT er en fleksibel, udgående og opsøgende psykiatrisk behandling i nærmiljøet.

F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, der har en fleksibel tilgang til patienterne med udgangspunkt i, hvor de er i deres patientforløb.

Der tilbydes intensiv behandling i perioder, hvor der er brug for det, og det nedjusteres til individuel tilpasset behandling, når patienten har det bedre igen.

Hvem er vi

I Distriktspsykiatrien Maribo er vi ordentlige og ambitiøse, og vi tager ansvar og bruger vores handlerum. Arbejdsglæde er fundamentet for vores arbejdsdag, hvor vi altid stræber efter at hjælpe flest muligt, bedst muligt.

Vi kan have travlt, men vi tager os tid til fællesskab, humor, trygge rammer, godt kollegafællesskab, udvikling og uddannelse. Vi dyrker en kultur, der værdsætter og giver plads til innovative ideer samt medindflydelse.

Vores behandling understøtter en recovery-orienteret tilgang, hvor patienten er en aktiv del af de beslutninger, der træffes undervejs i forløbet.

Vi skal fra efteråret 2024, implementere ny ambulant behandling til patienter med dobbeltdiagnoser, altså patienter der kæmper med både psykisk sygdom og misbrug.

Hvad forventer vi af dig?

Du skal have forståelser for målgruppens kompleksitet og være god til at møde patienterne, der hvor de er og have blik for deres ønsker og behov.

Du bliver klinisk kontaktperson for ca. 25-30 patienter, og du skal derfor kunne arbejde selvstændigt, prioritere egen tid, og samtidig være en del af og bidrage til teamet. Du har lyst til og gerne erfaring med tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Du skal kunne planlægge egen arbejdstid og prioritere dagens opgaver.

Vi søger en sygeplejerske

 • Gerne med bred psykiatrisk erfaring
 • Som selvstændigt kan planlægge og strukturere sit arbejde
 • Som besidder gode samarbejdsevner, og er motiveret for aktivt at udvikle behandlingen og afsnittets læringsmiljø
 • Som forholder sig reflekterende til egen og kollegaers praksis
 • Der har gode evner mundtligt og skriftligt
 • Forståelse for vigtigheden af dokumentation, og gerne erfaring med at arbejde i sundhedsplatformen
 • Har kørekort til bil

Vi tilbyder en arbejdsplads

 • Med en dynamisk og engageret personalegruppe
 • Faglig supervision, trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • Gode muligheder for faglig udvikling, kollegial sparring og tværfaglige konferencer
 • Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge sin hverdag
 • Med plads til forskelligheder og hvor der er ”højt til loftet”
 • Med en recovery-orienteret tilgang

Løn-og ansættelsesvilkår

Stillingen søges tiltrådt d. 1 maj 2024

Arbejdstiden er på 37 timer ugentlig i dagvagt.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter ny løn princippet.

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest ved alle ny-ansættelser.

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at henvende dig til Oversygeplejerske Pernille Kristensen, mobil 30562574 for yderligere oplysninger vedr. stillingen

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien Syd.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lolland Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6005691

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet