Høj musik, otte frakendelser og to butikstyve.

Profilbillede
dato

Maribo er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NAKSKOV: Kørte fra teoriprøve uden kørekort

Efter en teoriprøve på Linkøpingvej i Nakskov satte en 60-årig mand sig onsdag formiddag ud i en bil og ville køre fra stedet. Det blev han dog forhindret i, da et vidne ikke mente, han havde noget kørekort. Da politiet ankom til stedet, viste det sig, at bilisten – det var en 60-årig mand fra Albertslund – havde fået inddraget sin førerret, da han ikke havde aflagt en kontrollerende køreprøve efter en betinget frakendelse af kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

VORDINGBORG: Sigtet for at nappe fire stykker chokolade

Politiet blev onsdag klokken 14.04 kaldt til et supermarked på Ndr. Vindingevej lidt uden for Vordingborg, hvor personalet tilbageholdt en udenlandsk mand, som havde taget fire stykker chokolade og var gået gennem kassen uden at betale for dem. Det var en 49-årig mand, som blev anholdt klokken 14.30 og sigtet for butikstyveri, og han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 16.30. Den 49-årige fik en bøde på 500 kroner, som han betalte på stedet.

 

MARIBO: Spillede høj musik – sigtet efter ordensbekendtgørelsen

Onsdag klokken 17.15 indløb en anmeldelse om, at der blev spillet meget høj musik fra en ejendom i Maribo, og at det skete for åbne vinduer. Musikken holdt kortvarigt en pause, men blev genoptaget igen midt på aftenen, og politiet rykkede derfor ud til stedet. Her fik en 64-årig mand påbud om at dæmpe sig, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev vejledt om, at hvis han gentog sin højlydte lydudfoldelse, ville hans musikanlæg blive taget i bevaring.

 

NÆSTVED: 17-årig kaldte politiet for svin

Lokalpolitiet var onsdag eftermiddag forbi en adresse på Farimagsvej, hvor der var forsamlet 15 unge i alderen 13-17 år. De hørte noget musik, men havde ikke noget egentligt ærinde på stedet, så politibetjentene bortviste dem. En 17-årig fyr fra Faxe Ladeplads fandt anledning til at kalde betjentene for svin, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

NÆSTVED: Otte betingede frakendelser af kørekortet ved vejarbejde

En af politiets målevogne fra den automatiske trafikkontrol stod onsdag på Præstø Landevej ved Fårup, hvor der er vejarbejde i øjeblikket, og hvor der derfor er hastighedsbegrænsning på 50 km/t. Mellem klokken 19.03 og 21.55 var der 350, der passerede ATK-bilen, og hele 69 af dem blev målt til at køre for hurtigt. Hele ni kørte så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, mens otte får en betinget frakendelse af kørekortet.

 

NÆSTVED: Stjal dagligvarer for mere end 3.000 kroner

Onsdag klokken 19.05 fik politiet en anmeldelse fra en dagligvarebutik på Åderupvej i Næsted om, at personalet havde standset en mand, som var gået gennem scan selv-kassen med en indkøbsvogn fuld af varer, men uden at scanne dem ind og betale for dem. Det var en 20-årig mand fra Skælskør, som blev anholdt klokken 19.11 og sigtet for butikstyveri af varer for mere end 3.000 kroner. Han fik en bøde på 3.000 kroner, som han betalte på stedet, og han blev herefter løsladt igen klokken 22.02.

 

NÆSTVED: På knallert uden knallertkørekort

En hundepatrulje var onsdag aften på Parkvej, og på et stisystem i nærheden af Sct. Jørgens Kirke standsede politiet en 15-årig dreng fra Næstved, som kom ræsende på en knallert. Den 15-årige havde dog ikke noget knallertkørekort, og han blev derfor sigtet for at køre uden at have kørekort. Ejeren af knallerten – en 17-årig fyr fra Næstved – blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort. Forældrene til de to sigtede blev underrettet om sagerne.

 

KORSØR: Endnu en anholdt efter knivstikkeri

Politiet anholdt onsdag klokken 10.15 en 20-årig mand fra Korsør, som er blevet sigtet for kvalificeret vold. Det er sagen fra tirsdag i sidste uge, hvor en 45-årig mand blev stukket i låret på Halsskovvej i Korsør efter en uoverensstemmelse med en anden mand. Politiets efterforskning førte først frem til anholdelsen af en 18-årig mand, som blev varetægtsfængslet i lørdags, og nu er endnu en mand anholdt. Han fremstilles i grundlovsforhør torsdag formiddag, og anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afholdes for lukkede døre.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Faxe Skuderupvej Tirsdag klokken 14.00 – onsdag klokken 6.22 Tørretumbler, opvaskemaskine og emfang af ukendt mærke

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Præstøvej, Fårup, hvor der er vejarbejde Onsdag klokken 19.03-21.55 ATK 350 69 50 km/t 83 km/t Ni klip og otte betingede frakendelser
Næstved Vordingborgvej, Stenstrup Onsdag klokken 15.36-18.06 ATK 705 17 70 km/t 120 km/t En betinget frakendelse
Nørre Alslev Nykøbingvej Onsdag klokken 14.16-20.00 ATK 955 71 50 km/t 87 km/t To klip og en betinget frakendelse
Sorø Vestmotorvejen Onsdag klokken 15.32-21.15 ATK 8032 38 130 km/t 154 km/t -
Vemmelev Borgergade Onsdag klokken 19.13-22.01 ATK 103 2 50 km/t 65 km/t -
Vordingborg Sydmotorvejen Onsdag klokken 12.28-13.52 ATK 649 26 90 km/t 131 km/t To klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Væggerløse Gedser Landevej Onsdag klokken 16.30-18.15 Tre køretøjer blev standset: En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen og for at sørge for, at et mindre barn ikke var forsvarligt spændt fast, og en passager i bilen blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt spritbilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Lysholm Alle Torsdag klokken 0.54 27-årig mand fra Haslev Spirituskørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi