Sydmotorvejen på Lolland fortsat oversvømmet

Profilbillede
dato

Vejret og vandet giver fortsat en del udfordringer for trafikken, og på Lolland er Sydmotorvejen fortsat afspærret mellem afkørsel 48, Maribo og 50, Rødbyhavn. Det skyldes de store vandmængder og vand på vejbanen.

Der er etableret omkørsel ad rute 153, Rødbyvej, fra Rødby til Maribo, og der er ikke nogen nævneværdige trafikale udfordringer på den rute.

 

Vejdirektoratet er i færd med at pumpe vandet væk fra den berørte strækning på Sydmotorvejen, og der forventes en status umiddelbart efter klokken 12.00 fredag.

 

Det er desværre nødvendigt for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at indskærpe på Sydmotorvejen, at det er helt afgørende, at skiltning og afspærring bliver respekteret. Der har været eksempler på, at trafikanter har forceret afspærringen, og at den endda har været flyttet og fjernet. Man udsætter sig selv og andre for fare, når anvisningerne på stedet ikke blive fulgt.

 

Følg trafiksituationen på Trafikinfo og den aktuelle vejrmelding på DMI’s hjemmeside.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi