Ukrudtsbrænder udløser brand og hærværk i beruset tilstand: En travl weekend for politiet

Profilbillede
dato

En brand i et skur i Maribo blev anmeldt fredag eftermiddag. Branden opstod, da en 76-årig mand kom til skade med sin ukrudtsbrænder. Heldigvis blev branden hurtigt slukket, og ingen personer kom til skade. Manden blev dog sigtet i henhold til beredskabsloven. Politiet minder om at være forsigtig ved brug af ukrudtsbrændere og henviser til beredskabsstyrelsens fem gode råd.

I Maribo blev der også rapporteret om hærværk, hvor en 22-årig mand i beruset tilstand sparkede til en parkeret taxa. Politiet blev tilkaldt, og manden blev anholdt og sigtet for hærværk. Hastighedskontroller blev også udført i Maribo, hvor 13 bilister blev sigtet for at køre for stærkt. Den hurtigste blev målt til at køre 70 km/t i en 50 km/t zone.

Der blev ligeledes udført færdselskontroller i området, hvor flere bilister blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen og for at køre uden sikkerhedssele.

Endelig blev der rapporteret om indbrud i private hjem i Nakskov, Næstved og Slagelse. I Nakskov blev der stjålet spillemaskiner og værktøj, mens det endnu ikke er fastslået, om der blev stjålet noget i Næstved og Slagelse.

Kilde: "Ukrudtsbrænder udløser brand og hærværk i beruset tilstand: En travl weekend for politiet"